Kundehistorie: Metall Bygg AS

Kundehistorie: Metall Bygg AS

"Vi fikk tillit til at Numeris AS kunne gjøre en god jobb for oss og har brukt de siden."

Daglig leder Audun Fledsberg
Metall Bygg AS

Tekst: Ingvild Parr
Metall Bygg AS ble etablert i 2010 og har vokst til å bli en sentral aktør innenfor sitt markedsområde. Per i dag er de en av de ledende stålbyggentreprenørene på Sørlandet. Bedriften er en entreprenør som har spesialisert seg på næringsbygg av stål. 
-Siden starten i 2010 har vi oppført cirka 70.000 kvadratmeter med ulike næringsbygg, og i løpet av disse årene har vi tilegnet oss erfaring med å optimalisere stålbygg både i forhold til kostnader og behov, sier daglig leder Audun Fledsberg. Da Metall Bygg AS ble etablert for seks år siden var de fire ansatte. Siden den gang har staben firedoblet seg, og i dag er det 16 personer som arbeider for bedriften. 
-Første driftsår omsatte vi for cirka 16 millioner kroner, og i fjor lå omsetningen på rundt 62 millioner kroner. I år vil vi trolig omsette for mellom 75 og 80 millioner kroner, opplyser Fledsberg. 

Gjør en god jobb
Metall Bygg AS har valgt å bruke Numeris AS som sin regnskapsfører.
-Hvorfor akkurat Numeris AS? 
- Når vi etablerte Metall Bygg AS ble vi via bekjente anbefalt å kontakte Form Regnskap AS som nå heter Numeris AS. Vi fikk tillit til at de kunne gjøre en god jobb for oss og har brukt de siden.
-Hva gjør Numeris AS for dere? 
-De utfører alle regnskapstjenester for oss, som innebærer ansvar for alle utbetalinger, fakturering, bokføring, kjøring av lønn, samt annen relevant bistand, sier Audun Fledsberg.